شرح مختصری از زندگینامه حضرت فاطمه الزهرا (س)/

 بررسی ابعاد سیاسی و اجتماعی حضرت زهرا (س)

این کارشناس و سخنران مذهبی درخصوص جایگاه ویژه حضرت زهرا (س) در ابعاد اجتماعی و سیاسی بیان کرد: در روز مباهله پیغمبر (ص) با حضور حضرت فاطمه (س) می خواهند به عالم اعلام کنند که خداوند منان این را بیان کرده است، که جنسیت زن و مرد معنایی ندارد، بلکه این  شخصیت تقوایی انسان است که ارزش او را بالا می برد، به همین سبب فاطمه (س) را در جایگاه کسی که طیبه و طاهره است برای مباهله با حضور حضرت علی (ع) و حسنین (ع) همراه خودشان می کنند.
 
وی ادامه داد: همچنین پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) و اتفاقاتی که بعد از رحلت پدر بزرگوارشان رخ میدهد، این بانوی عالیقدر نه به عنوان حضرت صدیق الکبری (س) همسر امیرالمونین (ع)، بلکه حضرت فاطمه (س) در نقش معموم و دفاع کننده از مقام ولایت و امامت احساس می کنند که باید پای به عرصه مبارزه بگذارند. اگر بخواهم خیلی ساده این جمله را بیان کنم، حضرت فاطمه (س) یک آتش به اختیار تمام عیار در مقابل کج رفتاری های حاکمان خودشان بود. چون امام زمان ایشان در یک معذوریت و مظلومیتی قرار دارد، ولی محدودیت هایشان باعث این نمی شود که از امام خود دفاع نکند.  بلکه بسیار حساب شده وارد صحنه می شوند.
 
حجت السلام والمسلمین بهاری با بیان اینکه خطبه فدکیه یک خطبه سیاسی، اجتماعی و اعتقادی تمام عیار است، گفت: خطبه فدیکه برای هدایت یک جامعه کافی است. به حدی رفتار سیاسی حضرت زهرا (س) اثر گذار است که به جرات می توانیم بگوییم با یک گل بهار را ایجاد می کنند و هیئت حاکم وقت را به چالش می کشند. حضرت فاطمه (س) در خطبه فدکیه در حالی که شخصیت خودشان را به عالم معرفی می کنند،   بیان نمی کنند: که شما حق همسر من را خوردید، نمی گویند مُلک اقتصادی من و حاکمیت اقتصادی زندگی من را به چالش کشید، ایشان می فرمایند: «مردم! خدا ما را به عنوان نظم دهنده جوامع بشری قرار داده و ما خانواده «اَمانه الفُرقَه»  به معنی امنیت دهنده جامعه از تفرقه هستیم. اگر دور ما جمع شوید تفرقه از بین می رود و دور شدن از ما حاصلی چون اختلاف و تفرقه  ندارد.
 
وی ادامه داد: زمانی که شما از این شخصیت بی نظیر بزرگوارانی مانند امام صادق (ع) سوال می کنید، حضرت می فرمایند: «مادر ما زهرا  به عنوان یک بانوی تمام عیاری است که هدایت جامعه را به عهده گرفته است.» و امام حسن عسکری (ع) می فرمایند : «این زن که مادر ما زهرا باشد، حجت خدا بر ما اهل بیت (ع) است و ما حجت فاطمه (س) بر مردم هستیم.» و امام زمان (عج) به غاصب بن اعلای همدانی می فرمایند: «مادرم فاطمه اسوه و الگوی ما است.» پس معلوم می شود نوع رفتار حضرت فاطمه (س) یک الگوی زنانه  نیست بلکه الگویی برای بشیریت است. و این رفتار و  الگو در عالم هستی آنچنان اثرگذار است که به عنوان شجره طیبه نبوی در عالم معرفی می شود.
 
شرح مختصری از زندگینامه حضرت فاطمه الزهرا (س) / نوع رفتار حضرت فاطمه (س) یک الگوی زنانه نیست، بلکه سیره رفتاری برای بشیریت است

اولین شهید راه ولایت

حجت الاسلام والمسلمین بهاری در پایان خاطرنشان کرد: در اصل اولین شهیده و سپر دفاعی حریم ولایت حضرت زهرای مرضیه (س) است، که با تمام وجود در این مسیر جان و مال خودشان را هدیه کرد، تا ثمره او ولایت حضرت علی (ع) برای تمام عالم هستی شود.


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: